OVER ONS

HALLO, IK BEN MARIEKE


Verpleegkundig specialist GGZ

BIG-nummer 190 505 455 30


Sinds  1999  ben ik werkzaam in de GGZ. Binnen mijn werk en daarbuiten heb ik altijd interesse gehad voor wat mensen verbindt en hoe je de persoonlijke veerkracht van mensen kunt vergroten. Ik heb een ruime ervaring met verschillende doelgroepen binnen verschillende settingen. Het is mijn missie om mensen te helpen op het pad naar een betekenisvol leven.

 

Het zijn de kleine dingen die het doen! In het moment leven en kunnen genieten van wat er nu is, dat maakt mijn leven betekenisvol, tijdens momenten met mijn gezin, een wandeling met  de hond, tijdens het bereiden van een maaltijd of als er even niets is of moet.

 

Voor individuele behandelingen kunt u ook bij mij terecht, Ik heb mijn eigen praktijk bij de Kloetingseweg 48 in Goes en met een verwijzing kunt u zich aanmelden via 1np,  voor meer informatie kunt u terecht op mijn website, 

https://www.mariekevandegeer.nl/

. 

 

HALLO, IK BEN SYLVIA


GZ-psycholoog & Systeemtherapeut NVRG

Big-nummer: 19916852225


Al van jongs af aan is het mijn droom geweest om psycholoog te worden en ik ben regelrecht op dit doel afgegaan. Ik heb me eerst gespecialiseerd in kinderen en adolescenten, waarbij ik al snel de meerwaarde zag in het werken met ouders en soms zelfs het gehele gezin. Daarin groeide het plezier in het werken met volwassenen.


Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en ik blijf mezelf graag verder ontwikkelen. Zo ben ik naast GZ-psycholoog opgeleid tot Systeemtherapeut en o.a. geschoold in EMDR, ACT, Schematherapie, de Yucelmethode, Re-Attach, BrainBlocks, het Diagloogmodel en Voedingspsychologie.


Naast dat mijn werk mij veel voldoening geeft, haal ik ook veel voldoening uit mijn eigen gezin, wandelen en in de natuur zijn, bakken, creatief bezig zijn, dansen en lezen.


Naast ACT Sisters werk ik ook nog als zelfstandig psycholoog. Interesse in individuele therapie of systeemtherapie vanuit een holistische visie? Kijk dan op: www.sylviauitterhoeve.nl voor meer informatie of klik op de onderstaande knop.

ACT GROEPSTRAINING